2.küme’de ligin ikinci yarısı geçen hafta başlamıştı. Ligde ikinci yarıda ikinci hafta A, B ve C grubu karşılaşmaları ile tamamlanacak. Üç grupta da birbirinden zorlu maçlar var. Bunlardan en önemlisi de B Grubu’nda zirve yarışı yapan Bahçecikspor ile Beylikbağıspor’u karşı karşıya getirecek. Büyükşehir Tesisleri’nde ki karşılaşma yarın 17.00’de başlayacak.

BALABANSPOR-G.ŞİRİNKÖYSPOR

A Grubu’nun zirvesinde Tayfunspor var. Gebze Temsilcisi, en yakın rakibi Akçatspor’un 5 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Tayfunspor, sahasında Tüysüzler Çınarspor’u konuk edecek. Metin Oktay Stadı’ndaki karşılaşma 15.00’de başlayacak.  Bu grupta Play-off yarışı yapan, geçen hafta deplasmanda Tüysüzler Çınarspor’u farklı yenen Balabanspor, Derbent Stadı’nda G.Şirinköyspor ile 17.00’de karşılaşacak. Bu sezona kötü başlayan, geçen haftada farklı skorla mağlup olan Mertspor, grubun iddialı takımlarından Mollafenarispor’u ağırlayacak. Cephanelik Stadı’ndaki karşılaşma 17.00’de başlayacak.

BAHÇECİKSPOR-BEYLİKBAĞISPOR

B Grubu’nun zirvesinde yer alan, ligin ilk yarısın son haftasında 1937 Sekaspor’u 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj sağlayan Beylikbağıspor, grubun bir diğer iddialı takımı Bahçecikspor ile de plasmanda karşılaşacak. B Grubu’nda üçüncü sırada yer alan, lider Beylikbağıspor ile arasında 6 puan fark olan Bahçecikspor, Büyükşehir Belediye Tesisleri’nde 17.00’de başlayacak maçı kazanıp, rakibiyle arasından puan farkını 3’e düşürüp yarışta iddialı konuma gelmek istiyor. Liderin takipçisi 1937 Sekaspor ise grubun zayıf takımlarından Trakyaspor ile Avni Kalkavan Stadı’nda 15.00’de karşılaşacak. Play-Off yarışına iddialı olan Maliyespor ise Yeni Kandıraspor’u aynı sahada 17.00’de konuk edecek.

YENİMAHALLE-UZUNTARLASPOR

C Grubu’nda ilk yarıyı lider tamamlayan Yenimahallespor, ligin ikinci yarısına deplasmanda oynadığı Arslabey Organize Sanayispor yenilgisi ile başlamıştı. Bu yenilgiye rağmen zirvedeki yerini koruyan Turuncu-Siyahlı ekip, bugün kendisini iki puan geriden takip eden şampiyonluğun bir diğer güçlü adayı Uzuntarlaspor’u konuk edecek. Avni Kalkavan Stadı’nda ki karşılaşma 13.00’de başlayacak.  Bu grupta iddialı takımlar arasında bulunan Gümüşspor da Şekerpınar Stadı’nda oynanacak maçta Yeni Kocaelispor’u konuk edecek. Karşılaşma 17.00’de start alacak. Birçok takımın şampiyonluk mücadelesi yaptığı bu grupta günün bir diğer önemli maçı da Muallimköyspor ile Arslanbey Organize Sanayispor arasında oynanacak.