İngiltere'de 3 aylık bir bebeğe tecavüz ettiği anların görüntülerini kaydederek suç ortağı olduğu çeteyle paylaşan 31 yaşındaki James King, hapishanedeki diğer mahkumların kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle intihar etti.


24 YIL HAPİS CEZASI ALMIŞTI

DailyMail'de yer alan habere göre, resmi soruşturmalar sonrası tutuklu bulunduğu HMP Bristol cezaevinde ölü bulunan King, 3 aylık bir bebeğe tecavüz etmek ve görüntülerini kaydetmekten 24 yıl hapis cezası almıştı.

İsmini Robin Hollyson olarak değiştiren şeytan ruhlu King, hapishanedeki diğer tutukluların kendisi için 'şeker ve sıcak suyla yakma'yı ya da itibarını yerle bir etmeyi kafaya koymalarının ardından intihar etti. King'in annesi Deborah Wyatt, oğlunun bir mahkumun da şeker ve sıcak su ile işkence edilerek yakıldığına şahit olduğunu ve bunu yaşamaktansa intihar etmiş olduğunu düşündüğünü söyledi.

Wyatt'ın anlattıklarına göre, vücudunu şekerle kaplayıp sıcak suya sokulacağını, şekerin yanıcı etkisiyle çok ciddi yanıklar oluşacağını anlayan King, hücresinde kendini asmış olarak bulundu ve kaldırıldığı hastanede öldü.

King, iğrenç bir pedofil çetesinin üyesi olmaktan yargılanıyordu. King'in davasına bakan hakim, pedofil suçluyu 'aklın mantığın uzağında, anlaşılması güç bir şeytani sapık' olarak nitelendirmişti. Yargıç Julian Lambert, King'in yargılandığı davanın görmüş olduğu en korkunç ve iğrenç davalardan biri olduğunu söylemişti.

'SIRA BANA GELDİ' DEDİ VE KENDİNİ ASTI

İntiharının 4 gün öncesinde, bir başka tutuklunun şeker ve sıcak su ile öldürüldüğünü duyunca deporesyona girmiş ve sıranın kendisine geldiğini anlamıştı.

King, toplumdan da dışlanmıştı. Ölümünden bir süre evveli, dışarıdakji yakın bir arkadaşından mektup almış, arkadaşının kendisiyle artık görüşmek istemediğini ve tüm bağlarını koparmak istediğini öğrenmişti.Hapishane görevlilerinden Mike Simmonds , King'in ölümünde pek çok şüphenin yer aldığını belirterek, King'in hücresind ebulunan Cona Ellis adlı tutuklunun üzerinin kanla kaplı olduğunu ve kolunda da King'in saatinin bulunduğunu ifade etti.Patolojist Amanda Jeffery, Kingîn oksijen yetersizliğinden kaynaklı beyin hasarı nedeniyle öldüğünü belirtiyor.