30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü, Gebze’de de törenlerle kutlandı. Gebze Meydanı’ndaki çelenk sunumunun ardından protokol kutlamaları kabul etti.
 
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü, ülke genelinde olduğu gibi Gebze’de de törenle kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı Gebze’de Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Kutlama programının ilk adresi Gebze Cumhuriyet Meydan’ıydı. Çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Bulut, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GYTE Rektörü Prof. Dr. Orhan Şahin, Gebze Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze Müftüsü Şaban Apaydın, Gebze Kent Konseyi Başkanı Gültekin ŞENEL, Gebze Kent Konseyi Genel Sekreteri  A. Esat URAL ve Gebze Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
KAYMAKAMLIK MAKAMINA GEÇİLDİ
 
Meydanda ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Protokol sırasına göre çelenk sunma töreninin ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile tören son buldu. Protokol üyeleri çelenk sunma töreninin ardından Gebze Kaymakamlığı’nda yapılan kabul törenine geçti.