Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in gençlere yönelik en önemli projesi 41 Genç 41 Gelecek Projesi’nde 4. dönem başlıyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in gençlik projesi 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi ile gençlerin; kendilerini ve toplumlarını tanımları konusunda farkındalık oluşturmalarına rehberlik ederek; kendisinin ve toplumunun kalitesini yükseltmeye yönelmiş, tarihsel kimliğinin ve rolünün farkında, okulunda ve mahallesinde sosyal sorumluluk, spor, sanat ve eğitim çalışmalarında lider olarak katkı sağlamaları hedefleniyor.

82 KATILIMCI ÖĞRENCİ

Kocaeli’nin plakası göz önüne alınarak 41 öğrenciyle startı verilen 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nde her dönem öğrenci sayısını artarak devem etti. Projenin yeni döneminin katılımcı

82 öğrencisi; 20 okuldan lise 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan mülakatlar sonucunda belirlendi. Lise 3. Sınıf öğrencilerinden oluşan 82 öğrenci geleceğin lideri olmaya aday oldu.

DERSLER BAŞLIYOR

Gebze Belediyesi işbirliğinde düzenlenen projenin yeni dönem ilk dersi 23 Şubat Cuma günü yapılacak. İlk ders katılımcı öğrencilere projeyi tanıtma, tanışma ve projeye zihinsel hazırlık olarak gerçekleşecek.