ABD İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter, Kocaeli Valiliği’ni ziyaret ederek Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile bir araya geldi.


Ziyarette söz alan Başkonsolos Charles Hunter; “Kocaeli’ne gelmekten ve Sayın Vali İLE tanışmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu güzel il ile ilgili daha çok güzel şeyler öğrenmeyi, Konsolosluk ile Kocaeli arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmeyi umuyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, “Şüphesiz Kocaeli’nin hem gelişmesi hem de daha iyi güzel bir geleceğe ulaşması ve taşınması adına gayretlerimiz sürüyor. Bu noktada Kocaeli’nin uluslararası kimliğine, özellikle Türkiye’yi taşıyan bir dış ticaret kenti kimliğine, Türkiye’nin imalat sanayisi ve ekonomisinin çok önemli bir merkezi kimliğine, bu görüşmenin katkı sağlayacağını umuyorum. Karşılıklı ilişkilerde ülkemiz ve ilimiz adına, Amerika Birleşik Devletleri’yle devam eden bu ilişkilerin bu ziyaretimizin de Kocaeli özelinde güçlenmesini diliyorum” diyerek ABD İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter’e ziyareti için teşekkür etti.