Gazeteci-Yazar Yavuz Selim Demirağ, FETÖ evlerinde kalan öğrencilerin cinsel istismara maruz kaldığını iddia ederek şöyle konuştu: "Bu örgüt sadece terör örgütü değil. Cinsel istismar edilmesi duyarlı olunan konu. Ergenekon davasında bir gizli tanık vardı. Bu kişi hem tanık hem sanık. Silivri'de verdiği ifadelerde ilginç şeyler ortaya çıktı.


O tutanakları mutlaka komisyonun okumasını arzu ediyorum. Diyor ki 'Ortaokul talebesiydim, abilerin evlerine giderken orada cinsel istismara, tecavüze uğradım. Daha sonra ben büyüdüm, bende abi oldum. 24 kişiydi bilinen'. Yüz küsür sene hapis cezası var. Zekeriya Öz diyor ki gel gizli tanık ol, ceza indirimi yapacağım."

"TESPİT ETTİĞİM 40-50 CİNSEL İSTİSMAR HadiseSİ VAR"

Yavuz Selim Demirağ, "Bu örgütün özellikle bunun araştırılması bunlarla mücadeledeki psikolojik olarak çok önemsiyorum. O kadar çok cinsel istismar var ki. Ve aile içindeki ensest ilişkiler gibi bunlar saklanıyor. Bunlarla ilgili de keşke farklı bir araştırma yapılsa, farklı bir komisyon kurulsa. İnanıyorum ki benim bildiğim tespit edebildiğim 40-50 hadise var. Bunun Türkiye genelini bir düşünün. Bu örgütün içindeki cinsel istismar konusunun önemle yalvarıyorum size bu çetenin ağına düşmüş ortaokullu, ilkokullu çocuklarımız var. Bu çocukları kurtarmak için bu konunun üzerine ısrarla gidilmesi düşüncesindeyim" dedi.

SABAH