Toplantıya SKM yönetimi, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve ilçe yöneticileri katıldı.

100 KİŞİLİK DEV KADRO İLE ÇALIŞIYORUZ

İlçe SKM Başkanı Mahmut Kocabay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda hazırlanan projeler gözden geçirildi. 100 kişinin görev alacağı İlçe SKM' de ilk toplantılarını gerçekleştiren Mahmut Kocabay, parti olarak seçimlere önem verdiklerini her an hazırmış gibi hareket ettiklerini kaydetti. Seçimlere disiplinli bir şekilde hazırlandıklarını ve başarılarının da seçime verdikleri önemden geldiğini söyleyen Kocabay, ekibinin çok iyi olduğunu belirtti.

YAMAN, ‘AK PART HİZMET PARTİSİDİR’

AKPnin bir hizmet partisi olduğunu ve kadrolarının halkın derdine çare bulmak için çalıştığını kaydeden Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman," Türkiye'nin ve AK Parti iktidarının, halkın desteğiyle içinden geçtiği şu günlerden daha güçlenerek çıkacağını belirterek, "Biz halkın duasıyla, destekleriyle, oylarıyla, sözleriyle rotamızı çizmişiz. Bizim davamız hizmettir. İl Başkanlığımızın koordinesinde İlçe SKM yönetimimiz muhteşem bir koordinasyon içerisinde çalışma yapacaklarından eminim" diye konuştu.

AKBULUT, ‘SANDIK ESASINA GÖRE ÇALIŞACAĞIZ’

Son olarak söz alan AKP  Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise, seçim çalışmalarını parti binasının en üst katından yürüteceklerini ifade ederek seçim programları kapsamında yapılacak olan çalışmaların günler öncesinden belli olduğunu söyledi. SKM olarak ilk çalışmalarının üye ziyareti olacağını dile getiren Başkan Akbulut, “Tüm teşkilatlarımızla sandık esaslı çalışma yapacağız. Ziyaretimizde temel veri olarak mahalle ve sandık ölçekli bilgiler olacak. Dilovası'nda hangi mahallede kaç seçmen, kaç sandık olduğu ve aldığımız oy oranlarını göreceğiz” dedi.