Kongrede genel merkez kararına rağmen Hasan Soba’nın karşısındaki ekiple hareket eden AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, başkanlık ve koltuk sevdası yüzünden yaptığı manevralar nedeniyle teşkilatın şimşeklerini üzerine çekiyor.
SİPARİŞ HABER VE KULİSLER
 
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nı karıştırmak isteyen gizli bir el bir yerden talimat almışçasına hareket etme telaşına düşmüş. Olağan kongrede Atilla Karakaş’ı sandıkta devirerek, AK Parti Gebze İlçe Başkanı seçilen Hasan Soba ve yönetimini güçsüz ve aciz düşürmek isteyen bazı güç odakları, ilçenin kadın kolları başkanının belirlenmesine adeta kilitlenmiş durumda. İlçenin mevcut kadın kolları başkanı Vasfiye Aydın da aldığımız duyumlara göre, koltuk sevdası yüzünden, bu oyunlara ne yazık ki alet oluyormuş. Genel merkezin verdiği karar ve Hasan Soba üstündeki uzlaşı kararına rağmen, sırf kendi koltuğunu sağlama almak için rakip Karakaş’la gizli ittifaka girdiği kulislerde konuşulan Vasfiye Aydın, ‘başkan’ sıfatını kaybetmemek için son manevrasını yapmış.
 
BERABERLİĞİ DİNAMİTLİYOR!
 
Yayınlarına ilan verdiği bazı gazetecilere kendisini destekleyen yazılar kaleme almaları ve kulis faaliyetleri için ricacı olan Vasfiye Aydın bu hareketiyle ilçe kadın kolları kongresini erteletmiş. Kendisi gibi Gebze’nin siyasi figürlerinden olan, İl kadın kolları başkanı olan Oya Tunçel’le de yıldızı hiçbir zaman barışmayan Vasfiye Aydın, bu ikbal hırsı ve koltuk sevdası, yaklaşan seçimler öncesi birlik havasının sağlandığı ilçe teşkilatlarında da tepkiyle karşılanmış. Koltuk uğruna parti kültürünü ve politikalarını hiçe sayarak manipülasyonlarına devam eden Vasfiye Aydın’ı önümüzdeki günlerde ne tür gelişmeler bekliyor, hep birlikte izleyeceğiz ve göreceğiz.