AK Parti İl yönetiminden Hüseyin Kurt'un da katıldığı toplantıda yarın seçim olacakmış gibi hazır olduklarını belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba şunları söyledi:
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti ve MHP'nin verdiği 18 maddelik anayasa değişiklik teklifi kabul edildikten sonra Nisan ayının ilk yarısında referanduma gidilecek. Gebze ilçe teşkilatı olarak biz seçimlere hazırız. Gebze'de 650 sandıkta sandık sandık başkanları, müşahitler, sandık görevlileri arkadaşlarımız hazır. 
1 Şubat'tan itibaren 11 Şubat'a kadar eğitim çalışmalarına başlayacağız ve sonra da sahada olacağız. Referandum da evet çıktığında ülkemizde ciddi değişiklikler olacak. 

 


Gebze'de Seçim Koordinasyon Merkezini oluşturduk. SKM'mizin başkanlığına değerli arkadaşımız Nuri Kaya getirildi. Gebze'de referandumda yüzde 71 ve yukarısını hedefliyoruz. Seçimlerde herkesin kapısını çalacağız. Önümüzdeki günlerde MHP İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret edip, fikir alışverişinde bulunacağız. Seçim çalışmalarımızda herkese gideceğiz. Bizim için evet oyu verenler bizim için ne kadar kıymetliyse, hayır oyu veren kardeşlerimiz de bizim için o kadar kıymetlidir" dedi.