Haberin Foto Galerisine Bak

AKP İl Teşkilatı, 7 Haziran genel seçimleri için milletvekili aday adayı olan isimlerle Bahçecik'te bulunan Soğuksu Restaurant'ta bir araya geldi

 

İŞTE O LİSTE

1. FİKRİ IŞIK

2. RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU

3. ZEKİ AYGÜN

4. İLYAS ŞEKER

5. MEHMET AKİF YILMAZ

6. CEMALETTİN KAFLI

7. SAMİ ÇAKIR

8. AYŞE MÜGE OLŞEN

9. HALİT ÇOKAN

10. YALÇIN COŞTUR

11. YAHYA COŞKUN

11 kişilik milletvekili listenin açıklanacağı programa, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il yönetimi ile milletvekili aday adayları katılacak. Saat 14.00'de başlayacak olan programa gelen ilk vekil aday adayı Tülay Çırak oldu. Vekil aday adayları saat 14.00 itibariyle gelmeye başladı. Aday adaylarını, il yönetimi kapıda karşıladı. Soğuksu Restaurant'ta üst bölümde kendilerine ayrılan yere geçen vekil aday adayları ilerleyen dakikalarda basına toplu fotoğraf verecek. Ardından ise toplantı basına kapalı olarak devam edecek. Vekil aday listesi ise saat 17.00'de açıklanacak.
 

 
HEYECANLI BEKLEYİŞ
Programa 14.30 gibi gelen il başkanı Şemsettin Ceyhan, vekil aday adayları ile tek tek selamlaştı. Aday adaylarının oldukça heyecanlı ve gergin olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Soğuksu Restaurant'ta üst bölümde gerçekleşen program şu anda basına kapalı olarak devam ediyor. Programa katılacak vekil aday adaylarının da gelmesiyle il başkanı Ceyhan, basına değerlendirmede bulunacak. Ardından ise aday adayları ile toplu bir hatıra fotoğrafı çektirilecek. Basına verilecek fotoğrafın ardından ise Ceyhan, vekil aday adayları ile tekrardan basına kapalı olarak son bir istişare gerçekleştirecek. Saat 17.00'de ise genel merkezden gelen telefon ile liste il başkanı Ceyhan'a bildirilecek. Liste Ceyhan tarafından açıklanacak.