7 Haziran seçimleri öncesi en hareketli partilerden biri olan MHP üye kazanmaya devam ediyor

 

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde en hareketli partilerden biri olan MHP’de üye katılımları devam ediyor. Partiye son olarak katılan isim ise AKP’nin kuruluşundan beri üye olan Yadigar Gökbulut oldu. Yıllarca desteklediği partinin artık içinden çıkılmaz bir hale geldiğini ve Türkiye’yi karanlık günlere götürdüğü için istifa ettiğini ifade eden Gökbulut’a rozetini ilçe başkanı Kaan Dilmen taktı.

 

MHP ÜLKENİN ÇİMENTOSU
AKP’nin kurucularından bile önemli bir teveccüh gördüklerini ifade eden Dilmen, şöyle konuştu; “Artık milletimiz tüm gerçekleri görüyor. Çözüm Süreci diye başlatılan şeyin, aslında uğruna on binlerce şehit verdiğimiz bu toprakları teröristlere peşkeş çekmek olduğunu aziz milletimiz anladı. Bu noktada refleksleri en güçlü parti ise MHP. Bizim partimiz bu ülkenin çimentosu. Biz olmasak, bu ülke çoktan karanlık günlere gömülmüştü.

 

KAÇIŞ PLANLARI HAZIR
7 Haziran seçimleri bu açıdan son derece önemli. Halkımız bize büyük teveccüh gösteriyor. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz. Artık Türkiye’de bir dönemin sonuna geldik. Bunu AKP’de biliyor ve kaçış planları yapmaya başladılar. Bu ülkenin ihtiyaç duyduğu tek şey MHP iktidarı. Halkımız da artık bu bilinçte. Genel başkanımızın başlattığı uyku orucuna biz de eşlik ediyoruz. 7 Haziran’a kadar bize uyumak yok. Tüm teşkilatımız da bu bilinçte.”