Cumhurbaşkanı seçimine günler kala SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) çalışmalarını sürdüren AKP Dilovası ilçe Teşkilatı, Diliskelesi esnafını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.
Esnaf ziyaretine AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AKP  Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanı Mustafa Şahin ve AKP  Dilovası İlçe Yönetimi katıldı.
 
Halkımızın ilk defa Cumhurbaşkanını kendi iradesi ile seçeceğini belirten AKP  Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut; "Bugüne kadar bir çok seçime hep birlikte çalışarak koşturarak girdik. Şimdi önümüzde ülkemiz için tarihi bir seçim var. Ülkemizin kuruluşundan bu yana 91 yıl sonra ilk defa halkımız Cumhurbaşkanını seçecek. Halkımız Allah’ın izniyle bundan önceki seçimlerde nasıl güvendiyse destek verdiyse inşallah Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakanımıza sahip çıkacak ve onu Cumhurbaşkanı yapacaktır.” dedi.
 
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin en önemli seçimin olduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “aşbakanımızın Cumhurbaşkanı olması için bizlere büyük bir görev düşmektedir. İnşallah yine hep birlikte bu büyük lidere destek olacağız. Dilovası, Kocaeli’nde Başbakanına verdiği destekle adından söz ettirecektir. 10 Ağustos’u önemsiyoruz ve bu seçimi kazandıracağız” dedi.