Cumhurbaşkanı seçimine günler kala SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) çalışmalarını sürdüren AK Parti Dilovası ilçe Teşkilatı, Diliskelesi esnafını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Esnaf ziyaretine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Ak Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanı Mustafa Şahin ve Ak Parti Dilovası İlçe Yönetimi katıldı.

 

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE

Halkımızın ilk defa Cumhurbaşkanını kendi iradesi ile seçeceğini belirten Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Bugüne kadar birçok seçime hep birlikte çalışarak koşturarak girdik. Şimdi önümüzde ülkemiz için tarihi bir seçim var. Ülkemizin kuruluşundan bu yana 91 yıl sonra ilk defa halkımız Cumhurbaşkanını seçecek. Halkımız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakanımıza sahip çıkacak ve onu Cumhurbaşkanı yapacaktır” dedi.

 

EN ÖNEMLİ SEÇİM

Öte yandan hedef 2023 diyen Akbulut, “İnşallah Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında güçlü bir Türkiye ile Dünyada önemli bir konuma ulaşacağız” açıklamasında bulundu. Akbulut’un ardından Toltar söz aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin en önemli seçimin olduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “En önemli hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimleridir” şeklinde konuştu.

 

10 AĞUSTOS'U ÖNEMSİYORUZ

Toltar, “İnşallah yine hep birlikte bu büyük lidere destek olacağız. Dilovası, Kocaeli’nde Başbakanına verdiği destekle adından söz ettirecektir. Referandumda aldığımız oyun üzerine çıkacağız. Hayatımın en önemli seçimi önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Tüm dünyanın örnek aldığı bu kadar özverili bir lider için, Başbakanımız için sandık başına gideceğiz. 10 Ağustos’u önemsiyoruz ve bu seçimi kazandıracağız” dedi.