AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Kurucu başkanı Yılmaz Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile ilgili olarak çok önemli açıklamalarda bulundu.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın göreve geldiği sürece içerisinde yaptığı çalışmalar ile ilgili olarak basın açıklaması yapan eski başkan Yılmaz, Ali Toltar’ın hakkında çıkan haberlere cevap vermesini istedi. Her zaman Dilovası’nın gelişmesi için gayret gösterdiklerini söyleyen AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Kurucu başkanı Yılmaz Yılmaz, “Her zaman ilçemizin çok daha iyi çalışmalar ile gündeme gelmesini istiyoruz. Dilovası’nda yaşanan kötü gelişmeler bizleri üzdüğü kadar halkımızı da derinden üzmektedir. Biz bu yüzden Dilovası belediye Başkanı Ali Toltar’ı göreve davet ediyoruz. Başkanımızın,  Cemil Yaman döneminde 4,5 milyona 3 yıllığına verilen çöp ihalesinin, Ali Toltar tarafından akrabası olan bir şirkete 5 yıllığına 37 milyon TL'ye verilmiştir. Gebze Dilovası’ndan 10 kat büyük olmasına rağmen, çöp ihalesini 37 milyon'a vermiştir. Başkan Toltar nasıl olurda bu ihaleyi bu kadar yüksek bir fiyata verir. Bunun açıklamasını yapmasını istiyoruz. 
 
AMACIM DİLOVASI’NA HİZMET
 
Öte yandan Başkan Ali Toltar’ın kullandığı makam aracı, eski başkan Cemil Yaman döneminde bedava olarak kullanılıyordu. Şimdi ne oldu da Ali Toltar kullandığı makam aracına nasıl olurda 7 bin 500 TL kira verir. Burada verilen para Dilovası’nda yaşayan garip insanın cebinden çıkıyor. Yıllık 100 bin TL’ye yakın araç kirası vereceğine bu parayla Dilovası’na kalıcı hizmetler yapmasını istiyoruz. ’dedi AK Parti Dilovası kurucu başkanlığı yaptığım dönümde hiçbir zaman,  hiçbir ihaleye girmediğini söyleyen eski Başkan Yılmaz, ‘Hiçbir zaman böyle bir talebim olmadı, olmayacakta. Benim amacım Dilovası’na kalıcı hizmetler yapılmasıdır’ diyerek Ali Toltar’dan açıklamalarına cevap vermesini istedi