Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin pazaryerleri ve ilçedeki ana arterlerde gecenin geç saatlerine kadar yaptığı çalışmaları denetledi.
 
Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin çöp toplama araçlarıyla pazaryerindeki tüm atıkları adıktan sonra. Süpürge araçları ve yıkama araçları ile ince temizliğini gerçekleştirirken, kaldırımlar ve yollar dezenfekte su ile yıkandı. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Toltar’a denetleme sırasında Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yusuf Uzunkaya’da eşlik etti.
 
TEMİZLİK KONUSUNDA HASSASIZ
 
Çalışmalar hakkında Başkan Toltar’ı bilgilendiren Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yusuf Uzunkaya pazaryerleri temizliği konusunda çok hassas davrandıklarını belirterek; "İlçemizde haftada 4 pazaryeri kuruluyor. Ekiplerimiz pazaryerlerinin dağılması ile birlikte alanın temizliğini gerçekleştiriyor. Pazar alanlarının haricinde ilçe genelinde düzenli olarak süpürme, köpüklü su ile yıkama ve çöp konteynerlerını dezenfekte etme çalışmaları yapılıyor. Mahalleye dönüştürülerek belediyemize bağlanan köylerimizde de düzenli olarak evsel atıkların toplanması ve sokakların düzenli olarak temizliğini yapıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde zaman geçirmeleri için okul alanlarında ve kamu kurum ve kuruşlarının bahçelerinde dezenfekte çalışmalarımızı düzenli olarak yapıyoruz" dedi.
 
Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin Pazar yerlerindeki ve ana arterlerdeki çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar takip ederek denetleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”İlçemizin daha temiz ve düzenli olması için ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.