Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi yeni yönetimi protokol ziyaretlerine devam ediyor. ASİAD Gebze Şube Başkanı Tuncer Saltaş, Yönetim Kurulu üyeleri: Erhan Atmaca, Özer Ayluçtarhan, Muammer Karakaya, Murat Akboğa, Şazim Boztaş, Oktay Göksu ve Murat Doğan önceki gün Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a birer ziyaret gerçekleştirdiler.
 
KAYMAKAM KARAMAN, SİZİ ÖNEMSİYORUZ
 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı makamında ziyaret eden ASİAD Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman: “Türkiye ve bölgemiz için İş adamları derneği çok büyük önem arz ediyor. Görev yaptığım her yerde İş adamlarımıza destek olmak adına ne gerekiyorsa yaptık. Çünkü sizlerin büyümesi ülkemizin büyümesi demektir. Ben ASİAD Gebze yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Ziyaretiniz beni çok memnun etti. Kapım her zaman sizlere açıktır” dedi.
 
BAŞKAN KARABACAK, SİZLERDEN MEMNUNUZ
 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret eden ASİAD Gebze Yönetimine ziyaretten duyduğu büyük memnuniyeti dile getiren Şükrü Karabacak ise şöyle konuştu: “ASİAD kurumumuzun yakinen tanıyorum. Yaptığınız çalışmalar takdire şayan çalışmalar. Yeni yönetiminize başarılar diliyorum. Bölgemiz için İş adamları dermeğimiz çok önemli. Bizler sizleri önemsiyoruz. Sizlerin bizlere sunacağı projeler bizler için önemli. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.