Yenimahalle Gümüş Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeği programına MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova Belediye Başkan Adayı İskender Turan, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye meclis üyesi adayı Fatih Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda partili vatandaş katıldı.
 
AKKUŞ, TEŞEKKÜR ETTİ
MHP Çayırova ilçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen iftar öncesi bir konuşma yapan İlçe başkanı İsmail Akkuş katılımcılara teşekkür ederek bu ayın herkese ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Akkuş, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İnsanoğluna yapılacak seçimlerde herkesin oy vermelerini istedi.
 
ÜNLÜ’DEN DESTEK ÇAĞRISI
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü partililere hitaben yaptığı konuşmada 10 Ağustosta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde duyarlı olmalarını ve oylarını Ekmeleddin İhsanoğlu’na vermelerini istedi. Aydın, “Diktatör bir başbakanın diktatör yönetiminden kurtulmak ve ülkenin bugünkü yaşadığı sıkıntıların önüne geçmek için sandığa giderken bu hususları göz önüne getirerek ve elinizi vicdanınıza koyarak oyunuzu tarafsız kullanmanızı istiyoruz” dedi.
 
İFTAR DUASI VERİLDİ
İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan MHP eski ilçe başkanı ve Çayırova belediye başkan adayı İskender Turan iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Turan sofra duası ile bu gecenin herkese hayırlara vesile olmasını diledi.