.Kız arkadaşına iki saat boyunca işkence ederek onu New York sokaklarında çıplak bir şekilde yürümeye zorlayan adamın yargılanması başladı. 26 yaşındaki Jason Melo isimli adam, başka erkeklerle mesajlaştığı için sevgilisine şiddet uygulayıp onu çıplak bir şekilde sokaklarda yürümeye zorlamıştı.

VİDEOYA ALIP İNTERNETE KOYMUŞ

Savcı, aynı zamanda çıplak kadının videosunu da çeken adamın bunu kadının telefonundaki diğer erkeklere de mesaj yoluyla ilettiğini ve internete yükleyerek videoyu yaydığını da ifade etti. Adam ise tüm yaşananların kadının şöhreti için planladığı bir oyun olduğunu iddia etti.

"FAHİŞE OLDUĞUMU SÖYLEDİ"

Pazar günü görülen duruşmada, soğuk bir kış gününde Harlem sokaklarında çıplak bir halde yürüyen kadının görüntüleri jüriyi şoke etti. 25 yaşındaki adı açıklanmayan kadın, "Boynumu sıktı ve beni buna zorladı. Nefes alamıyordum. Soğukta tam 2 ssat boyunca beni o şekilde dolaştırıp kameraya çekti. Benim bir fahişe olduğumu ve isterse beni öldürebileceğini söylüyordu" diye konuştu.

Melo'nun telefonunda diğer erkeklerle yazışmalarını görüp iki saat boyunca işkence ettiği kadına "Bunun bedelini caddelerde çıplak dolaşarak ödeyeceksin" dediği öğrenildi.

"UTANCIN BEDELİNİ ÖDÜYORSUN"

Videoda kadının önce üzerine sarılı bir havlu ile gezdiği, daha sonra adamın ona üzerindeki havluyu çıkarmasını söylediği görülüyor. Etraftaki insanlara hitaben onun bir fahişe olduğunu ve neden bu halde dolaştığını kendisine sormalarını istiyor. "Bir aile kurmak istediğini söylerken neden başka 7 adamla daha yazıştığını açıkla, sen bu utancın bedelini ödüyorsun" diye bağırıyor.

Daha sonra kadının üzerini örttüğü havluyu da zorla çekip onu tamamen çıplak bırakan adam, kadın park halindeki araçların arkasına saklanmaya çalışırken ona hakaret etmeye devam ediyor.

7 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR

Kadın Melo'nun eğer istediklerini yapmazsa suratını kesmekle tehdit ettiğini söyledi. Eğer üst sınırdan ceza alırsa adamın 7 yıla yakın hapis yatması bekleniyor.

Haberler.com