Çayırova Belediyesi’nde 1 yıllık görev sürelerini tamamlayan ve asaletini alan 12 Zabıta memuru, Başkan Şevki Demirci'nin de katıldığı törenle yemin etti. 
 
Törene Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye Zabıta memurları katıldı.
 
 
     
    Zabıta Haftası Unutulmadı
     
    Çayırova Belediyesi bünyesinde 1 yıl önce KPSS ile atamaları yapılan e 1 yıllık süreci tamamlayan 12 Zabıta personelinin 11’i törene katıldı. Rahatsızlığından dolayı 1 memurun katılamadığı törende öncelikle Zabıta personelinin görev, yetki ve sorumlulukları hatırlatıldı. Zabıta haftasının 188. yıl dönümünün de kutlandığı törende yemin edecek memurların aileleri de duygulu anlar yaşadı.
     
    Demirci; “Mesleğinizi Çok Sevin”
     
    Düzenlenen törende Zabıta memurlarına mesleğinizi çok sevin diyerek sözlerine başlayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, aynı zamanda Zabıta personelinin Zabıta haftasını da kutladı. “bu yıl 188. kutladığımız Zabıta haftasında şu anda burada 11 Zabıta memurumuz asaletini alacaktır. Bu çok anlamlı ve güzel bir duygu. Memuriyet görevine belediyemizde başlayan ve aday memurluk süresini başarı ile tamamlayan Zabıta memuru kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bugün burada edeceğiniz yeminin her biriniz için 30 yıldan fazla sürecek memuriyet hayatınızda size rehber olmasını, kanunsuzluğa ve haksızlığa karşı vicdanınızın sesi olmasını umuyorum. Sizler kutsal bir görevi ifa etmektesiniz. Bu kutsal görevinizle birlikte tüm Zabıta teşkilatımızın Zabıta haftasını tekrar kutluyor, mesleğe yeni başlayan siz değerli kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.
     
    11 Zabıta Memuru Yemin Etti
     
    Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin konuşmasının ardından yemin törenine geçildi. Türk Bayrakları ile donatılmış masaların çevresine geçerek Türk Bayraklarına el basarak and içen 11 Zabıta memuru sertifikalarını Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve protokol üyelerinden aldılar. Yemin töreninin ardından Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye çiçek takdim eden Zabıta memurları daha sonra mutluluklarını aileleri ile paylaştılar.