Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Eski Belediye Başkanı Cemil Yaman, işadamı Şeref Şahin ve Dr. Ozan Akça İpek ve Sarıkaya ailelerinin mutlu gününde bir araya geldiler.
 
Başkan Toltar mutluluğun ilk kapısından geçerek hayatlarını birleştiren Esra İpek ve Sertaç Sarıkaya’nın nikâhlarını kıyarak genç çiftlere mutluluklar diledi.
 
BAŞKAN TOLTAR MUTLULUKLAR DİLEDİ
Gençlerin nikâhını kıyan Başkan Toltar kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi ve konuşmasını şöyle sürdürdü;  ‘’Gençler bu gün mutluluğun kapısında ilk adımlarını attılar. Artık onlarda sorumluluk sahibi oldular. Evlilik müessesinin ciddiyetinin farkındalar ve bu ciddiyeti bir ömür boyu sürdürmelerini diliyorum. Umarım ömürleri boyunca bu ilk günleri gibi mutlu olurlar. İyi günde kötü günde birbirlerinin yanında olurlar ve memleketimiz için hayırlı evlatlar yetiştirirler. Tekrar gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum,’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı ve genç çiftlere hediyelerini verdi.