Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre sonrası Makine Mühendisleri Odası Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Temsilciliği Başkanlığına gelen Sinan Yücel ve yönetim kurulu üyeleri Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

KENTLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTİYORUZ

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Sinan Yücel, “Yönetim olarak hem kentimizi yöneten idarecilerimizle tanışmak hem de odamız çalışmalarını odamıza bağlı tüm ilçelerimizde aktif hale getirmek için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Birer sivil toplum kuruluşu olarak halkımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi için ilçelerimizde başlatacağımız çalışmalarımıza Belediye Başkanlarımızın da destek olmasını istiyoruz. Birlikte yapacağımız çalışmalar ile kentlerimizin daha yaşanılabilir bir kent olması yolunda önünü açmak olacaktır. Bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz.”dedi.

BİRLİKTE GÜZEL PROJELERE İMZA ATARIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise yaptığı konuşmada “Yeni yönetiminizin ilçemize ve diğer ilçelerimize güzel projeler kazandıracağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Bir kentte sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla ve diğer kesimlerle birlikte hareket edilirse kentin sorunlarını çözmenin daha kolay olacağına inanıyorum. Bu yüzden meslek odaları ile dayanışmaya her zaman önem veriyoruz. Umarım bu tanışma sonrası ilçemizde halkımızın bilgi ve bilinçlendirilmesi için ortak güzel projelere birlikte imza atarız.”dedi.