Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi ve Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birliğinin ortaklaşa düzenlediği ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlenen matineye katıldı. Matinenin açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Mustafa Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Seyfet Bozçalı katılımları ve katkılarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. 
BAŞARI MUTLU OLMAKTAN GEÇER
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de selamlama konuşmasında eğitime verdikleri öneme değindi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasında, “Eğitim bizler için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şartlar eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Her geçen gün, Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte okullarla olan ilişkimizi en üst seviyelere taşıyoruz. Çocuklarımızın başarısının mutlu olmalarından geçtiğini biliyoruz, ailede başlayan mutluluk çocukların gelişimleri için çok önemli bu anlamda da okul aile birliklerine de büyük önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.
HER ŞEYİN BAŞI EĞİTİM
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasına eğitimi seven insanlarla bir arada olmanın mutluluğunu taşıdığını ifade ederek başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: “Biz inanıyoruz ki çocuklarımızın annelerinin hayatlarını güzelleştirirsek hepimizin hayatı güzelleşir. Bir toplumun mutluluğu, kalkınması, refahı anneden geçer. Her şeyin başı eğitim. Eğitimde ilk anneden başlıyor. Okul yönetimi, öğretmenler ve aileler bir araya gelirse oradan her zaman güzellikler doğar. Bizler de burada sizlerde bu ortamı, bu enerjiyi görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”  İhtiyaç sahipleri için düzenlenen matineye Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcısı sadık Albayrak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu, Mustafa Paşa ilköğretim Okulu müdürü Seyfet Bozçalı, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri katıldı.