Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait ulaşım hizmeti Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet verecek. Özel halk otobüsleri ise her zaman olduğu gibi ücret almaya devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı boyunca dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmeleri için bayram boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Kent halkı bayramı boyunca deniz ve kara ulaşımından ücretsiz olarak faydalanabilecek. Büyükşehir otobüsleri arife günü ve bayramın birinci günü kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşları Asri Mezarlık ve Bağçeşme'ye ücretsiz taşıyacak.

DENİZ OTOBÜSLERİ DOLAR DOLMAZ KALKACAK

Bayram süresince deniz ulaşımıda ücretsiz olacak. Geçtiğimiz bayramda deniz ulaşımına olan yoğun ilgi nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşanmıştı. Bu yıl bu sıkıntıların yaşanmaması için gerekli önlemler şimdiden alındı. Deniz otobüsleri dolduğu an hemen hareket edecek, yolcu alımı yapmayacak. Özel Halk otobüsleri ise yine bu bayramda da ücret almaya devam edecek. Vatandaşlar ise şunu merak ediyor. “Ücretsiz olmasa bile, bayram sebebiyle halk otobüsleri vatandaşları indirimli taşıyamaz mı”. Bu bayram değil ama önümüzdeki bayram olur mu olamaz mı göreceğiz.