Gebze Belediyesi Beylikbağı Kütüphanesi’nde 4500 kitap Gebzeli çocukları ve gençleri bekliyor.  Hafta içi saat 08:30 ile 19:00 arasında hafta sonu ise 09:00 ile 17:00 arasında açık olan kütüphanede, çocuklar için kurulan kitaplık ve okuma salonu da yer alıyor
 
 
BİNLERCE KİTAP OKURLARINI BEKLİYOR
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi bünyesinde kurulan Gebze Belediyesi Kütüphanesi’nde yer alan binlerce kitap Gebzeli çocukları bekliyor. Gebze Belediyesi Beylikbağı Kütüphanesi’nde çocuklara özel olarak hazırlanan modern okuma salonunda farklı türlerden 1500’ü çocuk kitabı ve 3 bin adedi de yetişkin kitabı olmak üzere toplam 4 bin 500 kitap okurlarını bekliyor.
GEBZELİ ÇOCUKLARA ÖZEL KÜTÜPHANE
Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla ödüllü kitap okuma yarışmalarının düzenlendiği ve 1000 adet kitabın Gebzeli çocuklara dağıtıldığı Gebze Belediyesi Beylikbağı Kütüphanesi’nin 400’ü yetişkin ve 1302’de çocuk üyesi bulunuyor.
HAFTA SONLARI DA AÇIK KÜTÜPHANE
Hafta içi saat 08:30 ile 19:00 arasında hafta sonu ise 09:00 ile 17:00 arasında Gebzeli çocukların ve gençlerin hizmetinde olan Gebze Belediyesi Beylikbağı Kütüphanesi’nin yanı sıra İstasyon Bilim Sanat Merkezi kompleksi içerisinde de kütüphane hazırlanarak mahalle ve bölge sakinlerinin hizmetine sunuldu. Arapçeşme ve Kirazpınar mahallelerine kazandırılacak Bilim ve Sanat Merkezleri komplekslerine de kütüphane kurulacak.