AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık önceki gün MÜSİAD Gebze Şubesini ziyaret etti. Bıyık gerçekleştirdiği ziyarette açıklama yaparak ,”Referandum çalışmaları için Darıca teşkilatı olarak zaten arazideyiz. Ama net bir şekilde daha farklı sistemli çalışmak için sahalara çıkacağız. Onlar yıkacaklar biz yapacağız. Bizim işimiz bu. ”dedi. 


YILDIRIM, TOPRAKLAR BİZİM!
Biz haktan ve hukuktan yana ama şuandaki başkanlık sisteminde de Cumhurbaşkanımızın arkasındayız diye konuşan Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, “Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın bir istihdam konusunda gündeme geldi. Genel başkanımız bütün şubeleri aradı. Bizim genel başkanımıza gönderdiğimiz bilgiler doğrultusunda genel başkanımız 250 Bin insanı biz istihdam edebiliriz diye duyurdu. KDV üreten bir iş adamları derneğiyiz. Vatan, topraklar bizim” dedi.


BIYIK,16 NİSAN’DA GÖRECEĞİZ!
Dışarıda ciddi bir yalanın dolaştığına vurgu yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Geçtiğimiz günlerde pazarda CHP’nin el ilanlarını dağıtmışlar. Adamlar yalanı gerçek gibi anlatmaya çalışıyorlar. Bundan ne kadar başarılı olacaklar u başarı kriteri bize bağlı. Onlar yalan söylemekle ne kadar mükellefse bizde doğruyu anlatmakta o kadar mükellefiz. Darıca teşkilatı olarak zaten arazideyiz. Ama net bir şekilde daha farklı sistemli çalışmaya sahalara çıkacağız. Onlar yıkacaklar biz yapacağız. Bizim işimiz bu. Sonuç olarak ne kadar tahribat oluştuğunu 16 Nisanda göreceğiz” diye konuştu.