Gür; "Vatandaşın huzuru ve mutluluğu için elimizden geleni yapacağız"  diyerek, bölgemizdeki Sağlık, Emniyet, Eğitim, Ulaşımla alakalı eksiklilikleri kuracakları komisyonlarla ilgilenerek sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyledi.


Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Ali Osman Gür;  "VATANDAŞIMIZIN HUZURU VE MUTLULUĞU İÇİN ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPACAĞIZ..
Bölgemizdeki Sağlık, Emniyet, Eğitim, Ulaşım eksiklerimiz ile alakalı komisyonumuz ile birlikte bizzat ilgilenip gerekli tüm iyileştirmeleri yapacağız.
Bununla birlikte;
PAZARTESİ günlerimizi Esnaf, hasta ve taziye ziyareti yaparak geçiriyoruz.
SALI günlerimizi halk toplantıları yaparak teşkilat binamızda vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm noktasında takipçisi oluyoruz.
ÇARŞAMBA günleri mahalle teşkilatlarımızdaki toplantılarımızı ziyaret ederek mahallelerimizdeki sorunlar hakkında bilgi alırken toplantıdan sonra aynı mahallemizde hasta ve taziye ziyaretleri yapıyoruz.Hastaların ihtiyaçları noktasında eksikliklerin giderilmesini sağlayıp ilgili makamlarımız ile görüşüp çözüm bulmaya çalışıyoruz.
PERŞEMBE günleri STK ziyaretleri yaparak sivil toplum kuruluşları ile bir araya geliyoruz.
CUMA günleri İstişare toplantıları düzenleyerek partimizin eski ve yeni isimleriyle değerlendirme toplantıları yapıyoruz. “Ahde vefa” programları kapsamında AK Partimize gönül veren, partimizde geçmiş dönemlerde görev yapmış isimleri de ziyaret ediyoruz.
CUMARTESİ günleri Esnaf ziyareti yapıp Çayırova esnafımızın sorunlarını dinliyoruz.Bölgemizdeki hiçbir cenaze namazını kaçırmayıp aynı cenaze yakınına da ayrıca taziyeye gidip acılarını paylaşıyoruz.
Her PAZAR sabahı bir Camide sabah namazı programı düzenleyoruz.Ekibimizle birlikte namaz kılıp sonrasında cami derneği ve mahalle ahalisi ile sohbet edip sorunlarını dinliyoruz.Cumartesi ve Pazar günleri düğün dernek ziyaretleri yaparak hafta sonlarını halkımızın içerisinde geçiriyoruz.
ALLAH YÂR VE YARDIMCIMIZ OLSUN" dedi.