Kocaeli Pusula Gazetesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 5.si gerçekleşen halı saha futbol turnuvası geçtiğimiz hafta sonu yapılan özel açılış töreni ile resmen başladı.

Bölgemizin en çok konuşulan ve dikkat çeken sportif faaliyeti olan “Kocaeli Pusula Gazetesi 5. Geleneksek Halı Saha futbol Turnuvası” Cuma günü gerçekleşen özel açılış maçı ile resmen start aldı. Protokol Karması ile Basın Karması’nın karşı karşıya geldiği özel açılış maçı ile başlayan turnuvaya bölge protokolü de yoğun ilgi gösterdi.

PROTOKOL TAM KADRO

Açılış programına başta Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu olmak üzere İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Ayaz Gönüldaş, CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç, Çayırova MHP İlçe Başkanı İsmail Akkuş, CHP Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Honca, Hüseyin Tarakçı, Er Deniz Yılmaz, Dursun Yıldız, Adem Kılıç, Kemal Karagülle, Saadet Partisi Belediye Meclis Üyeleri Zeki Özçelik, Ali Uçar ve Necati Apaydın, KİMEDER Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu, Çayırova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Kurt, Ovapınar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Kömürcü, Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır, Batı Yakası TV İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü, Anadolu Spor Kulübü Başkanı Mücahit Polat, Çayırova Artvinliler Dernek Başkanı Ayhan Yılmaz, Çayırova Spor Kulüp Başkanı Vahdettin Kılıç, Çayırova Sehat Spor Kulüp Başkanı Beysefa Düğün, Çayırova Spor Kulüp Yöneticisi Şevket Külte, ASDEM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Arif Demiral, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, Bölge STK’larının yöneticileri ve Çayırovalı Spor Severler katıldı.

DAVULLU ZURNALI AÇILIŞ

Anadolu Spor Derneği Halk Oyunları ekibi tarafından düzenlenen özel bir gösteri ile başlayan açılış programında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Kocaeli Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Coşkun Korhan; “Her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen turnuvamıza halkımızın ve bölgemizde ki kurum ve kuruluşların göstermiş olduğu ilgi bizleri de son derece memnun etmektedir. Ben turnuvamızı her yıl merakla bekleyen ve takip eden tüm spor severlere teşekkür ediyorum” dedi.

ÇELENKOĞLU TEBRİK ETTİ

Korhan’ın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ise bu tarz organizasyon ve sportif faaliyetlerin ilçe de yaşayan insanları kaynaştırmak adına çok önemli olduğunu belirtti. Turnuvaya katılan takımlara da başarılar dileyen ve turnuvanın hayırlı geçmesini dileklerini ileten Çelenkoğlu daha sonra ise özel açılış maçının başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

PROTOKOL İLE BASIN KARŞILAŞTI

Yapılan başlama vuruşunun ardından yaklaşık bir saat boyunca kıyasıya bir mücadele veren Protokol Karması ile Basın Karması maçının sonucunda ise kazanan dostluk oldu. Fair Play’e yakışan bir mücadele ortaya koyan oyuncular maç sonrasında ise birbirlerini tebrik ettiler. Maç sonunda bir hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmeyen ekipler turnuvanın hazırlanmasında emeği geçenlere de teşekkür ettiler. Yapılan açılış programı ise ikramlar ve sohbetler eşliğinde devam etti.

Toplamda 20 Takımın mücadele ettiği turnuva geçtiğimiz hafta sonu oynanan ilk maçlarla başladı. Maçlarla ilgili haberler ise yarın ve bir sonra ki gün gazetemizde yayınlanacak.