Gebze'de kafe restaurant işletmelerine bir yenisi daha eklendi. Fatih Yalçın ve Gani Yalçın'ın Sultan Orhan mahallesi Menzilhane Caddesi'de hizmete başlayan Çekirdek Kafe  oldukça  nezih bir mekan açtı.

Rahatlık ve samimiyetin üst düzeyde olmasıyla beraber evinizdeki rahatlıktan daha fazlasını sunan Çekirdek Kafe menülerinde genellikle meşrubat çeşitleri sunmakta. Arzu edenlere iddialı oldukları  el yapımı gözleme, bazlama ve poğaça ile damaklarınızı şenlendirecek muhteşem lezzetler sunuyor.

Gelelim en büyük özelliğine her masada çekirdek bulunuyor ve çekirdek çöplerini yere atıyorsunuz ortamdaki rahatlık ve sıcaklık belkide bunun yansıması olabilir. İlk başta bu durumu garipseyebilirsiniz ama hemen duruma alışıyorsunuz. Fiyatlara gelecek olursak gerçekten diğer işletmelerle karşılaştırdığımızda çok uygun. İşletme sahipleri Fatih Yalçın ve Gani Yalçın’dan da mutlaka bahsedilmeli , çok iyimser ve sıcak kanlılar siz oturup çayınızı içerken birden bire bir poster veya kupa ile gelip sizi hediyeleriyle şaşırtabilirler.


Yolunuz düşerse mutlaka uğrayıp bir çay içmelisiniz.