CHP İl Kadın Kolları 2015 Genel Seçimlerine hazırlık çalışmaları için danışma kurulu gerçekleştirdi.
 
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları, Genel Merkez’den danışma kurullarının yapılması yönünde gelen talimat ile danışma kurulunu bugün gerçekleştirdi. 2015 Genel Seçimleri'ne hazırlanmak üzere partinin il binasında gerçekleştirilen danışma toplantısına,  ev sahibi ve kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal’ın yanı sıra, kadın kollarının önde gelen isimleri de hazır bulundu.
 
KATILIM DÜŞÜK KALDI
Toplantıya eski kadın kolları başkanlarından Hamiyet Göksu, İzmit İlçe Başkanı Hale Meriç gibi isimler katılırken, önce ki dönemlerde görev alan kadın kolu başkanlarının danışma toplantısına katılmadığı gözlerden kaçmadı. Toplantıya katılımın düşük olduğu gözlenirken, açılış il kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal'ın konuşmasıyla yapıldı.
 
MANİ OLMALIYIZ
Yaklaşık 30 kadın kolları temsilcisinin katılım gösterdiği toplantı da açılış konuşmasını yapan başkan Yolcubal, "Ülkemiz mevcut iktidar tarafından açık açık olmasa da kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalarla parçalanıyor. Bizler bu ülkenin kadınları olarak bu durumun farkındayız ve elimizden gelen bütün imkanları kullanarak buna mani olmalıyız" dedi.
 
EL ELE VERMELİYİZ
Sözlerine devam eden Yolcubal, "Bu yolda önlem almak için en önemli silahımız bilgi ve birikimimizi paylaşarak el ele yürümek olmalıdır. El ele bizleri bekleyen halkımıza ulaşmalıyız ve ulaşınca sorunun nasıl kolay bir şekilde çözüldüğünü hep birlikte göreceğiz" dedi. Toplantının basına kapalı olarak devam etti.