CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Dilovası’nda çeşitli incelemelerde bulundu. Bütün gününü Dilovası ilçesine ayıran Milletvekili Kaplan, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, Bölge Müdürü Serap Sehergül Türker, birçok sanayici ve vatandaşla farklı konularda birebir görüşmeler yaptı.  
 
TOLTAR’I DA ZİYARET ETTİ
İlk olarak, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’i makamında ziyaret eden Kaplan, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Kaplan daha sonra Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. 30 Mart sonrası AKP’li belediyelerden ilk ziyaret ettiği belediyenin Dilovası olduğunu söyleyen Milletvekili Kaplan, başkan Ali Toltar’a başarılar diledi. Ali Toltar da, Milletvekili Kaplan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, ilçe hakkında sohbet ettiler.
 
TÜRKER İLE GÖRÜŞTÜ
Ziyaretlerini sürdüren Kaplan, DOSB Bölge Müdürlüğü’nde başkan Mustafa Türker ile bölge müdürü Serap Sehergül Türker ile görüştü. Daha sonra ise hep birlikte Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ziyaret edilirken, Kaplan ayrıca Solventaş firmasının yöneticileriyle de bir görüşme yaptı.Dilovası’nda esnaf ve kahvehaneleri de gezen Milletvekili Kaplan vatandaşlarla çay içte, sohbet etti ve sorunlarını dinledi, yıkılan çay bahçesi mağdurlarıyla görüştü.
 
 
Reklam

Dilovası Reklam, tabela, cnc kesim

ve dijital baskı merkezi

RETAVO REKLAM