AKP İl Başkanı Mahmut civelek, kendisinin Umre seyahatinde bulunduğu sırada yerel basında çıkan, “AKP il başkanı Kent Konut’tan indirimli konut ve dükkan aldı. Büyük rant sağladı” iddialarını parti merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile yanıtladı.

YANLIŞ YATIRIM YAPTIM

Civelek İzmit’te yıllardır siyaset yaptığını, Filiz A.Ş. şirketinin sahibi olduğunu hatırlattı, şunları söyledi: “Kent Konut’un Yıldız konutları projesinde 9 ncu bloktan 3 konut ve 1 dükkan Filiz A.Ş. adına satın alındı.  Evlerde yüzde 20, dükkanda yüzde 10 indirim vardı. Bedellerini vadesinden önce ödedim. Yıldız Evler projesi, sosyal proje değil. Aslında yanlış yatırım yaptım. Kazık yedim. Başka bir özel şirketten daha ucuza alabilirdim. Şahsıma özel bir indirim yapılmamıştır” dedi.

PARELEL YAPI İFTİRALARI

Kendisinin hiçbir ihaleye fesat karıştırmak gibi bir girişiminin olamayacağını, hakkında herhangi bir konuda karalama yapılamayacağını söyleyen Civelek, “Yediğimizden içtiğimizden şüphemiz yok. Bunlar paralel yapının iftiralarıdır” şeklinde konuştu. Civelek, ilçe kongreleri ile ilgili sürecin 15 Eylül’de başlayacağını  da açıkladı, “Artık hedefimiz 2015 seçimleridir.  Milletvekili sayımızı arttıracağız” dedi.