Son dört haftayı zirvede tamamlayarak ilk yarının son maçına lider çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, bugün Ankara deplasmanında Play-Off grubundan kopmak istemeyen Ankara Adliyespor’un konuğu olacak. Bu sezon şampiyonluk hesapları yapan sarı yeşilliler, Ankara deplasmanından da galibiyetle dönerek devre arasına lider girmek için mücadele edecek.
 
Tek mağlubiyet deplasmanda
Play-Off Grubu mücadelesi veren rakibi karşısında sezonun 17. maçına çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, oynadığı 16 karşılaşmanın dokuzunu kazanmış, altısını beraberlikle tamamlamıştı. Sarı yeşilliler, bu sezon bir karşılaşmadan ise beraberlikle ayrılmıştı. Kalesinde gördüğü beş golle grubun en az gol yiyen takımı olan Darıca temsilcisi, bu unvanını korumak için mücadele edecek.
 
Hedef galibiyet
Darıca Gençlerbirliği’nin taraftar grubu Çınarltı’nın da bugünkü karşılaşmada takımını yanlız bırakmaması bekleniyor. Bu sezon dışsahada oynadığı karşılaşmalarda sadece bir kez mağlup olan Darıca temsilcisi, sahaya galibiyet için çıkacak. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı İzmir bölgesinden Halil Umut Meler, Fatih Söyler ve Can Savaşan üçlüsü yönetecek.