Kendisinden 7 yaş büyük ağabeyi  H.T. ile tartıştıktan sonra Gebze’deki evini  terk eden ortaokul öğrencisi 16 yaşındaki S.T. , Darıca Dudayev Parkı’nda  karşılaştığı güvenlik elemanı tarafından cinsel tacize maruz kaldı.
 
Gebze’de ailesiyle birlikte yaşayan S.T., bilinmeyen bir nedenden dolayı ağabeyiyle tartıştıktan bir süre sonra sinirlerine hakim olamayıp evi terk etti.
 
 Evi terk ettikten bir süre sonra, Darıca Sahiline inen ortaokul öğrencisi S.T., burada yalnız başına dolaşırken, görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre yanına yaklaşan Dudayev Parkı’nın 50 yaşındaki  Güvenlik Elemanı,  A.Ş. tarafından güvenlik kulübesine götürüldü.
 
A.Ş’nin kendisine burada cinsel tacizde bulunduğunu belirterek konuyu ailesine anlatan S.T., daha sonra bir  avukat ve Sosyal Çalışma Bakanlığı’na bağlı bir yetkili nezaretinde verdiği ifadesinde, güvenlik görevlisi AŞ’nin kendisini kulübeye götürüp bir süre sohbet ettikten sonra yanaklarını ve saçlarını öperek kokladığını ve kendisini okşamaya çalıştığını belirtti.
 
Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan A.Ş.  sorgulamanın ardından mahkemeye sevk edildi.