Gardıropta tanımadığı bir adamla karşılaşan öfkeli koca, adı öğrenilemeyen şahısla bir süre boğuşup elinden kaçırmasının ardından karısına saldırarak hastanelik etti.Yatak odasındaki gardırobunda yabancı bir erkeğin olduğunu fark eden öfkeli koca, adı öğrenilemeyen adamı elinden kaçırdıktan sonra karısını darp edip Darıca'da ikamet eden kayınpederinin evinin kapısına bıraktı.

Kocası E.K. (37) tarafından darp edilip baba evine bırakıldıktan sonra tedavisi için Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan C.K.(26), polise verdiği ifadesinde, Pendik Güzelyalı Mahallesi’nde ikamet ettiğini ve oğlunu okula bıraktıktan sonra tekrar evine döndüğünü söyleyerek, ‘’ eve girdikten bir süre sonra tekrar dışarı çıkıp  kapının önündeki ayakkabıları çalınmaması için içeriye almak istedim.  O sırada hiç tanımadığım bir erkek şahıs, zorla evime girerek beni yatak odasına sürükledi ve orada tecavüz etti.’’ dedi.

Olay sırasında eşinin de eve geldiğini söyleyen C.K. isimli kadın, eşinin daha sonra kendisine tecavüz eden adamı gardıropta yakalayarak birbirlerini darp ettiklerini bu sırada fırsatını bulan tecavüzcünün kaçtığını ifade etti.

Tecavüz ettiğini ileri sürdüğü adamın kaçmasının ardından eşinin kendisine saldırarak darp ettiğini, sonrasında ise gece yarısı Darıca’daki babasının evinin kapısına bıraktığını belirten C.K., isimli 2 çocuk annesi kadın, hem eşinden, hem de tanımadığını söylediği tecavüzcü kişiden şikayetçi olduğunu söyledi.

C.K., Muayene edilmek üzere Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken,  öfkeli koca E.K.,ise Pendik Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinde, karısının kendisini aldattığını söyleyerek, tanımadığı bir adamı yatak odasındaki gardıropta yakaladığını bu nedenle eşini darp ederek kayınpederinin evine gittiğini ve kızlarını geri almaları için bıraktığını belirttiği öğrenildi.