Darıca’da meydana gelen korkunç kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs sürücüsü yol kenarında annesiyle yürüyen 3 yaşındaki çocuğa çarptı. Hastaneye kaldırılan çocuğun sağ ayağının koptuğu öğrenildi.

Olay Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Doktor Zeki Acar Caddesi üzerinde seyir halinde olan minibüs, karşı yönden gelen bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle minibüs sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında annesiyle birlikte yürüyen 3 yaşındaki V.A.'ya çarptı. Minibüsün çarpmasıyla minik kız savrularak kaldırıma düştü. Minibüsün kaldırımda bulunan direğe çarparak durması daha büyük bir faciayı önledi. Kazanın ardından çevredeki esnaf ise hızla olay yerine koşarak anneye yardım etmeye çalıştı.

Çevredeki vatandaşları müdahalesiyle hastaneye kaldırılan V.A.'nın sağ ayağının koptuğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi. Yapılan müdahalenin ardından Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sürücüler olay yerinde gözaltına alınırken, çevredeki vatandaşlar cadde üzerinde trafik ışığı olmamasına ise tepki gösterdi. Olay sonrası minibüs sürücüsü gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

REKLAM

İş Güvenliği Levhaları - Genel Güvenlik Ekipman Levhaları

 

     

     

     

     

    UYARI İKAZ LEVHALARI