Darıca’da meydana gelen hırsızlık vakası polisin dikkati sayesinde çözüldü. Polis ekipleri tarafından adli mercilere sevk edilen iki kişiden Y.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Darıca Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir restorant, gece yüzü maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Polis, hem soyulan restoran hem çevredeki iş yerlerindeki güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Teras Mangal isimli iş yerini soyan hırsızların yüzlerinin maskeli olduğu gözlendi. Ancak, bir ayrıntı polislerin dikkatini çekti. O da hırsızlardan birinin ayağındaki aksaklık oldu.

Bu farklılık sayesinde, daha önce hırsızlık olayına karışmış kişileri inceleyen Darıca polisi, şüphelinin Y.D i.le A.Y. olduğunu tespit etti. Zanlıların Gebze Beylikbağı Mahallesi'ndeki evlerine giden polis burada failleri yakaladı. Aynı evde hırsızlık olayının meydana geldiği iş yerinden çalınan Led TV de bulundu. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından adli mercilere sevk edilen iki kişiden Y.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.