Yurt çapında 700'den fazla şubesiyle bankacılık alanında hizmet veren DenizBank, personel ve işçi alımlarına devam ediyor. 

Banka tarafından, yılın hemen hemen hemen her döneminde yapılan personel ve işçi alım ilanları 2016 yılında da devam ediyor, Denizbank, hangi kadrolar için işçi ve personel alımlarını açtı? 2016 yılı için Denizbank kaç personel ve işçi alacak net olarak bilinmese de, banka tarafından yıl genelinde yapılan alımların sürdüğü biliniyor. Her yıl olduğu gibi 2016 yılında da Denizbank, personel ve işçi alımlarına devam edecek. Bu nedenle yeni ilanları takip edebilir ve güncel bilgi sahibi olabilirsiniz.


Denizbank 2016 İnsan Kaynakları Personel Alımı

Türkiye genelinde 700 den fazla şube ile bankacılık sektöründe hizmet veren Denizbank’ın en belirgin özelliklerinden birisi Türkiye genelinde, 81 ilde şubesi bulunan 2 özel bankadan birisi olmasıdır. Sürekli yeni şubeler açarak büyüyen banka bu kapsamda son 2 ayda 20 adet yeni şube açılışı yaparak toplam şube sayısını artırmayı da hedefliyor. Bankanın 2016 yılı hedefi ise 20 yeni şube daha açmak. 2016 yılında yeni şubeler açmaya ve büyümeye devam edecek olan Denizbank şu anda 14 bin 166 olan personel sayısını yeni personel alımı yaparak 14 bin 500’e çıkaracak. 2014 personel alımı kapsamında Denizbank 1200 adet yeni personel alımı gerçekleştirerek toplamda 15 bin 600 çalışana sahip olacak.


Denizbank personel alımlarından yararlanmak ve iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar iş  başvurularını bankanın web sitesi üzerinden insan kaynakları bölümünden veya İK portalları üzerinden bankanın iş ilanlarına başvuruda bulunarak yapabilirler.

Denizbank personel eleman alımı iş ilanları 2015 yılında hangi pozisyonlar için verildi isterseniz beraber bakalım. Böylece kısa bir bilgi sahibi olmuş olursunuz.

- KOBİ BANKACILIĞI YÖNETİCİSİ
- BİREYSEL BANKACILIK SATIŞ YÖNETİCİSİ
- GİŞE GÖREVLİSİ
- BANKACILIK HİZMETLERİ YETKİLİSİ
- SATIŞ YÖNETİCİSİ
- MALİ TAHLİL YETKİLİ
- TELEFONDA SATIŞ TEMSİLCİSİ,


Denizbank personel eleman alımı iş ilanları 2015 yılında bunlarla yapılacak olup bunlar haricinde de birçok ilan bulunmaktadır. Tüm bu ilanları denetleyen ve her gün yenilerini ekleyen Denizbank ilanlarını internet sitemize girerek günlük olarak takip edebilir ve bilgi alabilirsiniz. Yukarıda vermiş olduğumuz ilanların detaylarını öğrenmek, diğer ilanları görmek ve tüm bunların hepsine başvuruda bulunmak isterseniz aşağıda yer alan linki kullanabilirsiniz.