Dilovası Belediyesi, 51. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Mehmet Kocabay Ortaokuluna kütüphane kazandırdı.
 
Dilovası Belediyesi tarafından yaptırılan kütüphanenin açılış programına Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Barış Deniz Keser, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Müftüsü Resul Haksöyler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Yazar Haluk Öztekin, Meclis Üyeleri, Kaymakamlık daire Müdürleri, Muhtarlar ve öğrenciler katıldı.
 
EĞİTİME BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK
Kültür hizmetlerinin artarak devam edeceğini belirten ve bu önemli haftada, hizmete sunduğumuz kütüphanenin açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz diyen Başkan Toltar,”Bugün büyük bir sevinçle Şehit Mehmet Kocabay Ortaokulumuzun kütüphanesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Dilovası Belediyesi olarak eğitim alanında büyük yatırımlar yaptık. Kütüphaneler ile okuyucu sayısını artırmak ve öğrencilerimizin kütüphanede de zaman geçirmelerini sağlamak. Haftanın 5 günü açık olacak olan kütüphanemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Toltar, yeni açılan kütüphaneye kitap desteğinde bulunan herkese teşekkür etti.