Dilovası’nda tiner çektiği ileri sürülen bir genç ortalığı karıştırdı. İddialara göre; tiner çektiği ileri sürülen bir genç, belediye başkanı Ali Toltar ile görüşmek istediğini söyledi. Başkanın özel kalem müdürünün yanına çıkan genç, burada görevlilerle tartıştı. Belediye başkanı Toltar’ın İstanbul’da olması nedeniyle görüştürülemeyeceğinin açıklanmasına rağmen ortalık bir anda karıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri olaya müdahale etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise olayın ardından Facebook hesabından yaptığı açıklama ile olayla  ilgisi olmadığını açıkladı.

 

 

DUYURU...!

Bugün akşam saatlerinde Dilovası Belediyesi önünde meydana gelen olay ve şahsımın da olaya dahil edildiği olay ile ilgili yalan ve asılsız haberler olduğunu öğrenmekteyim.

Bu akşam saat 17:00 saatlerinde Dilovası Belediyesi önünde meydana gelen olayda uyuşturucu madde kullanan bir vatandaşın huzursuzluk çıkarttığı ve uygunsuz hareketlerde bulunduğu anlaşılmış olup olay yerine gelen emniyet güçlerinin olaya müdahale etmesi sonrası vatandaşın bıçak çıkartması ve belediye binasına doğru kaçması sonrası emniyet yetkililerinin havaya ateş açtığı olay tarafımla bazı medya mensuplarınca ilişkilendirilmistir.

Oysa Olayın yaşandığı saatlerde İstanbul'da bir ziyarette olup olayı da telefonla bilgi alarak öğrendim.

Yaşanan olay tamamen bu şekilde gelişmiş olup, olayın şahsım ile herhangi bir bağlantısı olmadığını, yayınlanan haberlerin tamamen yalan ve asılsız haber olduğunu tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

 

41havadis.com