Dilovası Belediyesi Bilgi İşlem Servisi son üç yılda teknik cihaz alt yapısı ve e-devlet sistemi entegrasyonu hazırlığına büyük yatırımlar yaparak, hizmetlerini etkin ve verimli hale getirdi.
Sosyal belediyeciliğin yanı sıra çağdaş belediyeciliğe de büyük önem veren Dilovası Belediyesi, e-belediye dönemine de başladı.
 
Belediye Başkanı Ali Toltar, her alanda olduğu gibi, Belediyecilik teknolojilerini de yakından takip ettiklerini ve bu sayede mükelleflerimiz internetin olduğu her yerde hizmete bir tuşla ulaşabilecekler.
 
İNTERNET ÜZERİNDEN ÖDEME
 
Başkan Toltar, bu sistem sayesinde vatandaşların ve diğer mükelleflerin T.C Kimlik yada sicil numarası ile emlak ve ÇTV vergisi borcunu öğrenebildiğini ayrıca yine internet üzerinden ödeme yapabildiğini ifade etti. Yeni sistemle ilgili şu bilgileri verdi: 'Bilgi İşlem Servisimiz ile Vadi Bilişimin çalışmaları sonucu E-Belediyecilik hizmetine geçerek yurt içi ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın tüm borçlarını sorgulama ve borç ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Buradaki amacımız vatandaşlarımızın mesai saatleri dışında da 7 gün 24 saat belediyemize gelmeden internet ortamında tüm işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamaktır.'dedi
 
Online Vezne'de, borçları ile ilgili tahakkuk ve tahsilât bilgilerini görebilecek ve borçlarını kredi kartları ile ödeyebilecek. Bu ödemelerde kart bilgileri ile yapılan işlemlerin güvenliği, 2048 bit SSL şifreleme sistemi ile korunacak.
 
 
REKLAM

İş Güvenliği Levhaları - Genel Güvenlik Ekipman Levhaları