U14 Ligi K Grubu’nda ikinci sırayı eşit puan ve averajla paylaştığı Mollafenari’niMuhammet’in 3 penaltı kurtardığı maçta eleyip yükselme grubuna kalan Dilovası Belediyespor, U14 Play Off A’da yedinci haftada altıncı galibiyetini Karamürsel’de alıp bitime 
U14’lerde Dilovası Belediyespor mucizeye imza attı. Kırmızı yeşilliler K Grubu’nu rakibi Mollafenarispor ile eşit puan ve eşit averajla ikinci sırada bitirdikten sonra tarafsız sahada İzmit’te rakibiyle üçüncü kez karşılaşan, normal süresi berabere biten maçta rakibini penaltılar ile geçti. Kaleci Muhammet kurtardığı üç penaltıyla maça damgasını vuran isim oldu. Dilovası Belediyespor o hızla soluğu aldığı U14 Play Off D Grubu’nda ise şampiyonluğa bitime bir hafta kala ulaştı. Grupta bir diğer temsilcimiz Beylikbağıspor ile çekişen; Yeşilovaspor, Karamürsel İdman Yurdu ve İzmit Gençler Birliği ile mücadele eden Çetin Kılıç’ın öğrencileri önceki akşam Karamürsel deplasmanında Karamürsel İdman Yurdu’nu 3-1 mağlup edip şampiyonluğu ve Türkiye Şampiyonası’na katılım hakkını edindi. 

İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Temsilcimiz sahada Yakup Şahin, Uğur Susam, M.FurkanAykuş, M.Salih Yaman, Mücahit Çarıkçı, Muhammet Acı (Ferhat Ataş), Yusuf Aydoğan (Beytullahİsın), Yakup Özkol, Osman Yıldırım, Sinan Yıldırım, Baran Tekgül tertibi ile mücadele etti. İlk yarıyı Osman Yıldırım’ın kaydettiği golle 1-0 önde tamamlayan Dilovası Belediyespor’a karşı Karamürsel İdman Yurdu, 50’nci dakikada beraberlik golünü kaydetti. Yediği gol sonrası oyuna yine ağırlığını koyan Dilovası Belediyespor, 60’da Yakup Özkol ile yine öne geçti. 68’de Baran Tekgülfarkı ikiye çıkartan ve skoru 3-1 olarak belirleyen golü kaydetti. Dilovası Belediyespor önceki akşamki galibiyetle yedinci maçında altıncı galibiyetine imza attı. 

BAŞKAN LAÇ VE YÖNETİMİ YALNIZ BIRAKMADI

Tek puan kaybını Beylikbağıdeplasmanında 1-1’lik beraberlikle alan kırmızı yeşilliler rakibini pazar günü evindeki formalite maçında ağırlayacak. Karamürsel Stadı’nda oynanan maçı Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Süper Amatör Lig Play Off’ta ikinci sıra mücadelesi veren Çamçukurspor’da top koşturan İdris Zengin de takip etti. Hakem M.Mert Kaya’nın bitiş düdüğünü çalmasıyla birlikte Karamürsel Stadı’nın içi bayram yerine döndü. Dilovası Belediyesporlu futbolcular şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

KILIÇ’TAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Dilovası Belediyespor Teknik Direktörü Çetin Kılıç maç sonrası gazetemize yaptığı değerlendirmede gruptaki tüm rakiplerini centilmen geçen mücadelelerinden ötürü tebrik etti. Çetin Kılıç özellikle İzmit Gençler Birliği ve Yeşilovaspor ile deplasmanda oynadıkları müsabakalarda gösterdikleri ev sahipliklerinden ötürü teşekkür etti. Transfer sezonunun sona ermesinden ötürü Türkiye Şampiyonası’nda da mevcut kadro ile yola devam edeceklerini kaydeden Çetin Kılıç bununla birlikte, “Filiz” diye adlandırılan bugüne kadar hiçbir kulüpte lisansı çıkmamış yetenek bulmaları durumunda kadroya ilave edebileceklerini söyledi.