Amatör Süper Lig’e veda eden Dilovası Belediyespor, sezonun son maçında İhsaniye Doğanspor ile karşılaştı. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle beraberlikle tamamlandı
 
 
DİLOVASI ÖNE GEÇTİ
Amatör Süper Lig A Grubu’nda kongre yapan Dilovası Belediyespor yeni yönetimiyle birlikte ligden düşmesine rağmen başarılı müsabakalara imza atıyor. Dilovası Belediyespor gelecek sezon takımı yeniden Amatör Süper Lig’e çıkarmak için şimdiden çalışmalara başladı. Dilovası Belediyespor sezonun son karşılaşmasında kendi sahasında İhsaniye Doğanspor ile karşılaştı. Müsabakaya iyi başlayan ev sahibi ekip, 20. dakikada Mehmet Aktaş’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
 
İH.DOĞAN GERİDEN GELDİ
İkinci yarıya daha iyi başlayan İhsaniye Doğanspor rakibi karşısında atak bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 70. dakikasında Abdullah Musaoğlu attığı golle eşitliği sağladı. Golden sonra galibiyeti isteyen İhsaniye Doğanspor 89. dakikada Gencer’in golüyle öne geçti. Karşılaşmanın bu sonuçla tamamlanacağı beklenirken Dilovası Belediyespor 90+4. dakikada günün başarılı ismi Mehmet Aktaş attığı golle eşitliği sağladı.Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka 2-2 tamamlandı.
 
TEŞEKKÜR EDERİZ
Oldukça centilmence ve dosthane bir şekilde tamamlanan müsabakanın ardından iki takım futbolcuları birbirlerini tebrik ederek başarılar diledi. Kendilerini centilmence ağırlayan Dilovası Belediyespor yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarlarına teşekkür eden İhsaniye Doğanspor teknik adamı Yaşar Çetindoğan tüm Dilovası camiasına teşekkür ederken, önümüzdeki sezon Birinci Küme’de yeniden Amatör Süper Lig’e yükselme mücadelesi verecek olan Dilovası Belediyespor’a da başarılar diledi.