Kocaeli bölgesinde son günlerde artan uyuşturucu madde kullanımına dikkat çekmek amacıyla Dilovası’nda , ‘uyuşturucuya hayır’ eylemi  düzenlenecek.
 
Yusuf Turhan ve Musa Turhan kardeşlerinin organize ettikleri ‘uyuşturucuya hayır’ mitingi Dilovası Belediyesi önünde 13 Nisan Pazar günü saat 12:30’da başlıyacak. 
 
Son zamanlarda artan uyuşturucu satışı ve kullanımı toplumun huzuru ve güvenliğini tehdit etmekte olduğu Kocaeli’nde ve özellikle Dilovası ilçesinde uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları tarafından mesken edildiğine deyinen Yusuf Turhan ve Musa Turhan, uyuşturucu kullanımın 15 yaşı altına inmesi bizleri tedirgin etmekte ve Okula giden çocuklara musallat olan bu satıcılara karşı alınmayan önlemlerden dolayı halkın sabrı tükenme aşamasına gelmiştir" dedi.
 
Sözlerine şöyle devam eden Turhan kardeşler; "Sağlıksız nesil ve toplumların, hiçbir alanda başarılı olmaları mümkün değildir. Sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturmak için geleceğimiz olan çocuklarımızın ve insanımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması oldukça önemlidir. Bilinçli ve sağlıklı bir toplum olabilmek adına çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere, toplumumuzdaki tüm bireylerin bu zararlı maddelere ulaşmasını önlemek tüm toplumun görevidir. Bu nedenle Dilovası halkını 13 Nisan Pazar günü saat 12:30’da Dilovası Belediyesi önünde mitingimize bekliyoruz" dedi.
 
 
Yusuf Metin Karademir - 41havadis.com