Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile Macaristan'ın Szentgotthárd Belediye Başkanı Huszár Gábor Dilovası Belediyesi Başkanlık Makamında kardeş şehir protokolü imzaladı.

Dilovası Belediyesi ile Macaristan'ın Szentgotthárd Belediyesi ile kardeş şehir protokolü Dilovası Belediyesi Toplantı salonunda düzenlenen program ile imzalandı. İmza töreninde Szentgotthárd Belediye Başkanı Huszár Gábor, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Macaristan Fahri Konsolosu ve Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) Başkanı Osman Şahbaz ile birlikte Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve ilçe protokolü hazır bulundu.

Günümüzde işbirliklerinin gelişmesinde, dinine, milliyetine ve ırkına bakmadıklarını vurgulayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ''Üretmiş olduğu değerlere bakıyor ona göre değerlendiriyoruz. Biraz evvel kardeş kent olmak için attığımız imzamızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'dan niyaz ediyorum. Ayrıca İlçemize ziyarette bulunan Szentgotthárd Belediye Başkanı Huszár Gábor ve beraberindeki heyete teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a Misafirperverliklerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Szentgotthárd Belediye Başkanı Huszár Gábor,"Batıdan kardeş şehirleri olduğunu, şimdi de doğudan dost ve kardeş Türkiye'nin Kocaali ilinden Dilovası ile kardeş kent olduk. Bizler sadece kâğıt üzerinde bir kardeşlik değil, işleyen, organizasyonlar yapan, projeler üretip çalışan kardeşliklere imza atıyoruz. Şimdi attığımız imzamız da böyle olacaktır”dedi.