AP Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, önümüzdeki hafta Kocaeli’ye bir ziyaret gerçekleştirecek. İlk olarak basın mensupları ile bir araya gelecek olan Tarhan, ilçelerde de temaslarda bulunacak.
Anadolu Partisi İl Başkanı Bilal Dülger, önceki gün gazetemize bir ziyarette bulundu. Gündemdeki siyasi gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunan Dülger’e ziyaretinde milletvekili adayları Nilgün Bagaç, Emine Sedef Erbatu, Cüneyt Tüfekçioğlu, İzmit İlçe Başkanı Fazilet Beray Topçu, Gölcük İlçe Başkanı Volkan Erbatu, il yöneticilerinden Sedat Karal, Cenk Aydın ve Gölcük İlçe’den Zeynep Aydın, değerlendirmelerini Haber Müdürümüz Bülent Ekinci’ye yaptı.

 

“SESSİZ SESSİZ GELİYORUZ”

Seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten il başkanı Bilal Dülger, “Bizim hatamız ilk önce gazeteleri ziyaret etmemek oldu. İnsanların Anadolu Partisi’ni nasıl kucakladığını Kocaelililere gösteremedik. Biz muhalefete değil, iktidara yürüyoruz. Sessiz sessiz geliyoruz” dedi.

 

“ECEVİT’İN KADIN HALİ”

Halkın, Emine Ülker Tarhan’ı Bülent Ecevit’in kadın hali olarak gördüğünü dile getiren Dülger, “Bizim partimizde herkes halktan oluşuyor. Hepimiz kendi işimizde başarılı, siyasette tecrübesiziz. Ancak bu bizi daha temiz bir parti yapıyor. Sade hayatlar sürdürüyoruz. Çok güçlü kadrolarımız, projelerimiz var” ifadelerini kullandı.

 

“TARHAN, KOCAELİ’YE GELECEK”

Dülger, konuşmasında önümüzdeki hafta Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ın ilimize geleceğini de duyurdu. Ziyaret gününün henüz kesinleşmediğini belirten Dülger, “Başkanımızın ziyaretinde basınla bir araya geleceğiz. Kendisi Kocaeli’ye özellikle önem verdiğini her fırsatta bizlere iletiyor. Tüm ilçeleri gezerek halkla bir araya gelmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.