Kocaeli bölgesinin Başarılı İş Adamı Ömer Faruk Başaran'ın eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran’dan Dünya çapında rekora imza attı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran , Sosyal Paylaşım Sayfası Facebook’da çarpıcı bilgiler ve açıklamalar yaptı.

İşte o açıklama;

‘’2014 yılında Ocak-Aralık ayları toplam ciroda tüm gayrimenkul danışmanları arasında TÜRKİYE CİRO 1.si olduğumda yıl bitmeden oğluma hamile olduğum için Amerika’ya gitmiş 5,5 ay New York’ta kalmıştım. 2014 Kasım ayında oğlum Ağahan doğmuş, 2015 Ocak ayında Türkiye’ye dönmüştük. Tam işlerime başlamak için sarılmıştımki Şubat ayında tekrar hamile kaldım. Doğum için tekrar Amerika’ya gitmiş, bu sefer 4 ay kalmıştık. 2015 Kasım ayında kızım Begümhan doğmuş, 2016 Ocak ayında iki küçük bebekle Türkiye’ye dönmüştük.. Daha lohusayken ofisimin hedef toplantısına katılmıştım. Moralim sıfır değil, eksilerdeydi:(( Hiç portföyüm yoktu ve son 18 ayım aralıksız hamile geçmişti.. Üstelik 10 ayı da yurtdışında.. İşe yeni başlayan danışman gibiydim. Fakat en büyük rakibim kendimdi ve yine bir hedef belirlemiştim kendime.. Peki yılın sonunda neler mi oldu?

2014 yılındaki 1.lik ünvanımı bu yıl tekrar geri aldım !

* 2016 yılı Ocak-Aralık ayları toplam ciroda tüm gayrimenkul danışmanları arasında yeniden RE/MAX TÜRKİYE CİRO 1.siyim !

* Re/Max ‘teki en üst kulüp üyeliği olan DİAMOND KULÜP üyeliğine hak kazandım. Remax Türkiye’nin kurulduğu ilk yıldan bugüne -yani 1997’den beri- bu ödülü alan İLK BAYAN olma ünvanını da almış oldum !

* 2016 yılına ait tek kalemde en yüksek hizmet bedelinin rekorunu kırdım..

* Amerika ve Kanada hariç 2016 Ocak-Aralık ayları toplam ciroda tüm gayrimenkul danışmanları arasında ise DÜNYA CİRO 1. siyim !!!

Ne kadar mutlu ve gururlu olduğumu tahmin edemezsiniz.. Doğru ve etik kurallarla çalışan bir ofisle beraber olmak benim için büyük bir şans tabiki  Bu işe başladığımdan beri elini üzerimden esirgemeyen ve her daim gelişimime katkı sağlayan Nurdan Piramit ve Namık bey’e, ofisimizin can damarı gizli kahramanım Vildan Yazar’a ve paylaşarak kazandığım tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

Bu başarıyı huzurlu iş ve aile hayatıma, anneciğimin ve babacığımın hayırlı dualarına ve 3 çocuk annesi olarak çocuklarımın bana verdiği pozitif enerjiye borçluyum’’ ifadelerine yer verdi.