MÜŞTERİ KILIĞINDA GİTTİ, SUÇÜSTÜ YAPTI

Ahlak Bürosu ekipleri, merkez Sarıçam İlçesi Gültepe Mahallesi'nde oturan 38 yaşındaki Döne Ö.'nün para karşılığı fuhuş yaptığı bilgisini aldı. Bu bilgi üzerine harekete geçen polis, Döne Ö.'yü telefonla arayıp müşteri oldu. Döne Ö. 100 lira karşılığında fuhuş yapmayıa kabul ederek polise adres verdi. Polis kadının verdiği adrese giderek 100 lirayı teslim etti. Ardından kimliğini gösteren polis, hayat kadını ile ev sahipleri Ayşe A. ile eşi Sami A.'yı gözaltına aldı.

İKİ ÇOCUĞUNA BAKABİLMEK İÇİN

Eşi öldükten sonra iki çocuğuna bakabilmek için fuhuş yaptığını söyleyen Döne Ö., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ŞOKE EDEN SAVUNMA: ÇOCUĞUNUN ALTINI DEĞİŞTİRECEKTİ

Fuhuş için yer sağlamak suçundan sorgulanan Ayşe A. ve eşi Sami A., Döne Ö.'nün komşularının kızı olduğunu, oradan tanıdıklarını, fuhuş yaptığını bilmediklerini söyleyerek, "Çocuğuyla birlikte eve geldi. Çocuğun altını değiştirmek istediğini söyledi. Biz de komşumuz olduğu için izin verdik. Fuhuş yaptığından haberimiz yoktu" diye ifade verdi.

Fuhuşa yer ve imkan sağlamak suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Ayşe ve Sami A. çifti tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.