İlimizde MHP’nin önemli isimlerinden biri olan Gazeteci Yüksel Ercan, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde aday olmayacağını duyurdu.

Yüksel Ercan, MHP’nin gerçek ülkücülerin gönlünü kazanmak gibi bir derdi olmadığına vurgu yaparak, Ekmeleddin İhsanoğlu, Tuğrul Türkeş gibi isimlere yapıldığı gibi “gel aday ol” denmedikçe bir daha aday olmayacağını söyledi. Ercan, MHP’nin tüm vurdumduymazlığına rağmen gidip oy vereceğini ifade etti. Yüksel Ercan, sosyal paylaşım sayfasından şu mesajı yayınladı:
 
MHP'de 01 Kasım tarihinde yapılacak Genel seçim için başvurular 01 Eylül tarihinde başlayacak.
40 yıldır bu Hareketin emrindeyiz.hemen her seçimde "Dolgu Malzemesi" muamelesi göreceğimizi bile bile yüksünmeden dosya vermekte bir sakınca görmedik.
01 Kasım tarihinde yapılacak genel seçim öncesi Genel merkezimiz kerametleri kendilerinden menkul Ekmeleddin İhsanoğlu'na..Durmuş Yılmaz'a...Murat Başesgioğlu'na...Sümer Oral'a..ve Tuğrul Türkeş'e yaptığı çağrı gibi bizede "Yüksel Ercan gel partimizin sana ihtiyacı var aday ol"çağrısı yapmadıkça aday olmayı düşünmüyoruz.
 
Zaten genel Mekezinde Yüksel Ercan ve Yüksel Ercan gibi Ülkücülerin gönlünü almak..yukarılara taşımak gibi bir derdi olmadığına göre bizde bize düşeni yapacağız.