Gebze dize getirdi Sakarya Karate Ligi'ne Gebze Karate Do'dan süper başlangıç. 10 ilden 840 sporcunun katıldığı Sakarya Ligi'nde 21 kategoride final yapan Adnan Şamdan'ın öğrencileri 29 madalya alarak ilk ayağı zirvede bitirdi.
 
GEBZE Karate do Spor kulübü. Sakarya Karate Ligi müsabakalarına siiper bir başlangıç yaptı.
 
Sakarya Karate İl Temsilciliğinin her yıl düzenlediği Karate Ligi müsabakaları hafta sonu başladı. 10 İTden 840 sporcunun katıldığı ve mini bir Türkiye Şampiyonasını andıran Karate Ligi Müsabakalarının ilk ayağında Gebze Karate Do açık ara farkla her zaman k-i gibi birinci oldu.
 
Teknik Direktör Adnan Şamdan'ın madalya makineleri Sakarya'nın altını üstüne getirdi. 21 FİNAL 29 MADALYA Gebzeli Karateciler hemen hemen her kategoride final yaprak rakiplerine madalya şansı tanımadı.
 
21 final maçına çıkan Gebze Karate Do. olağanüstü bir başarıya imza atıı.
Temsilcimiz Şampiyonada 11 Allın. 10 Gümüş ve 8 Bronz madalya alarak genel klasmanda topladığı 29 Madalya ile açık ara zirvede yer aldı.
 
Başarının Mimarı Teknik Direktör Adnan şamdan bütün sporcularını kutlayarak kendilerine verdikleri ulaşım desteğinden dolayı Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, başkan yardımcısı Engin Güzel ve Ulaşım Müdürü Mehmet Erdoğan'a teşekkür etti.
 

Retavo Reklam Ajansı & Tasarım Atölyesi - Gebze Reklam ...

www.retavo.com.tr/
 
 
İŞTE GEBZENİN ALTIN ÇOCUKLARI
 
Birinciler: Eray Şamdan.
Ertuğrul Çelik. Cemal Sakın.
Berke Ertan(2 Altın), Furkan Sartel, Ayça Öztiirk, Scvcan Uçar, Gizem Oztürk. Ceren Kaya, Adem Alper Çoban.
İkinciler: Kulay Gökalp, Yiğit Ali Yılmaz..
Emircaıı Bilgin ,Adem Mazlum, Rabia Gölge. Gözde Özkan.
Beyza Coşkun. Kevser Demirtürk.
Ayca Düzgcl. Gülsüm Sancar Üçüncüler: Erkut Çelik.
Samet Türkel. Atilla Çoban.
Elif Kuzu