Gebze Şanlıurfalılar Derneği, 21 Ağustos’ta düzenleyeceği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Ekibi’ni ağırlayıp sahne vereceği etkinliğe dair çalışmalarını tamamladı.

Gebze Şanlıurfalılar Derneği, 21 Ağustos’ta düzenleyeceği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Ekibi’ni ağırlayıp sahne vereceği etkinliğe dair çalışmalarını tamamladı. Henüz iki ay önce kurulmasına karşın Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliklerinde stant açmakla yetinmeyip bir de program düzenleme cesareti gösteren derneğin kurulma hikayesi de hayli ilginç.
 
DERNEK İÇİN DESTEK
 
Gebze Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mustafa Turanalp, Gebze Tarçın Restaurant’ta bir süre önce düzenlenen, hemşeri derneklerinin başkanlarının katıldığı ancak dernekleşmeyen hemşerilerin de davet edildiği ve bu anlamda Şanlıurfalılar’ı temsilen toplantıda yer aldığını belirtip, “Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu o toplantıda bizlerin derneği olmadığını öğrenince her memleketin derneği olduğunu belirtip bizlerin de dernekleşmesi gerektiğini söyledi ve bunun da ötesinde destekledi. Bizde bu telkin ve destekler temelinde dernekleşmemizi tamamladık. Katkı ve desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederiz. Kendisini 21 Ağustos’taki gecemizde de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.